Het leukste Sportpark in je buurt!

Doe jij ook mee? Schrijf je snel in!

Paintballen bij PB Sports

De inzet van PBsport is om toernooi paintball een populaire en toegankelijke sport voor iedereen te maken.

Hiervoor bieden we de beste paintball ervaring voor de beginnende en gevorderde speler. Onze trainingen en inloopdagen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden spelers, Voor beginners hebben we een introductietraining.

Lijkt het je leuk om te paintballen?

PBsports biedt de beste paintball expertise voor zowel beginnende, als gevorderde spelers en gaat trainingen, clinics, wedstrijden en (internationale) toernooien organiseren.

PBsports is de organisator van de DXL (Dutch X-ball League) waaraan diverse teams van PBsports deelnemen. Ook komen zij uit in Europese wedstrijden.

Wij beschikken over een volledig veld conform de NXL en NXL Europe reglement. Tournament paintballveld voor beginners en gevorderden.

Aanmelden voor
Paintball

Zoals elke sport is het belangrijk om regelmatig te kunnen trainen om beter te worden als individu en als team. De veld-trainingen door de weeks zullen gebruikt worden voor oefeningen waarbij in principe geen balletjes gebruikt worden.

In het weekend zal het veld gebruikt worden voor team-training. De trainingen bestaan uit drills/oefeningen en games. PBsports is organisator van de DXL (Dutch X-ball League) en bestaat uit vier legs – 4x per jaar zal er op zaterdag 3v3 en zondag 5v5 wedstrijden worden georganiseerd.

Naast de DXL zullen er ook speciale toernooien worden georganiseerd voor beginnende spelers/teams. Deze krijgen dan de mogelijkheid om balletjes of paintballgear te winnen. De deelnemende teams bestaan over het algemeen uit Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse teams.

Onze sponsoren

Comments are closed.