Het leukste Sportpark in je buurt!

Doe jij ook mee? Schrijf je snel in!

Tennis vereniging Zaansport

TVZaansport is een gezellige tennisvereniging in Zaandam. Tennis voor iedereen is zeker van toepassing op onze vereniging. We hebben 6 kunstgrasbanen waarop het hele jaar getennist kan worden. Ons park vind je aan het Kuilpad 1E, dit is gelegen aan de dr. H.G. Scholtenstraat.

Tennis voor iedereen is ons motto. Dus heb je zin om te (leren) tennissen, schroom dan niet en neem contact met ons op. We geven lessen of je kunt bij ons competitie spelen. Je bent van harte welkom!

TV Zaansport Zaandam
Tennis Zaandam Sportpark de Kuil

Lijkt het je leuk om te tennissen?

Maak een afspraak voor twee gratis (jeugd-)tennislessen en maak kennis met tennis.

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar.
Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen.
Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst.
Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Ook leert het kinderen successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit en plezier te beleven op een tennisveld. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids én bij TVZaansport. Onze trainers van tennisschool Jeroen Hoevenberg zijn speciaal opgeleid voor het Tenniskidsprogramma. Naast tennislessen spelen kinderen bij TVZaansport ook competitie afgestemd op het Tenniskidsprogramma.

De leukste tennisvereniging
in de Zaanstreek!

Het lidmaatschapsjaar bij TV Zaansport loopt van 1 april tot en met 31 maart. Aanmelden kan door middel van het invullen van ons online inschrijfformulier op de website www.tvzaansport.nl.Het ledenbestand van TVZaansport is divers, we hebben leden variërend in leeftijd van 4 jaar tot 80+. Voor iedereen wat wils dus. Wil je een keer een proeflesje doen of een keer komen kijken, stuur ons dan even een mailtje naar info@tvzaansport.nl, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Onze sponsoren

Comments are closed.