Het leukste Sportpark in je buurt!

Doe jij ook mee? Schrijf je snel in!

Samen ouder worden

Regelmatig bewegen, is belangrijk voor iedereen, zeker als je ouder wordt.

Je blijft langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Bovendien is het vooral leuk en gezellig als je het in groepsverband doet.

Alle activiteiten staan onder deskundige begeleiding en zijn afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Heeft u zelf ideeën voor activiteiten, laat het ons weten. Dan gaan wij kijken of daar mogelijkheden voor zijn op het sportpark of anders in het mooie Jagersveld. Op ons prachtige complex kunnen de activiteiten het hele jaar door worden georganiseerd, omdat we ook over een sporthal beschikken.

SC Hercules Zaandam

Minder belastende activiteiten

Heb je een beperking en is het bewegen daardoor een stuk lastiger? Dan zijn er ook activiteiten die minder belastend zijn. In Nederland krijgen we steeds meer ouderen. Binnen 20 jaar zijn er 4,7 miljoen ouder dan 65. Ook is er een duidelijke toename van ouderen die in een isolement geraken. Mensen worden bijvoorbeeld ziek en kunnen niet meer autorijden, waardoor ze hun mobiliteit verliezen.

Spelcarousel vanaf 55 jaar!

Wij willen met onze activiteiten mensen in beweging krijgen om ze zo nog lang gezond en sociaal actief te houden.’ Daarom nodigen wij iedereen vanaf 55 jaar uit om kennis te maken met onze “Spel carrousel”.

  • Professionele en sympathieke begeleiding.
  • Leuke spelvormen zoals: Jeu de boules, sjoelen en darten.
  • Na  afloop gratis koffie of thee.

Onze sponsoren

Comments are closed.