Het leukste Sportpark in je buurt!

Doe jij ook mee? Schrijf je snel in!

Senioren fitness in Zaandam

Dat sporten gezond is, weten we allemaal heel goed. Vaak begint men op jonge leeftijd met het kiezen van een sport. Ouders stimuleren hun kinderen om bij een vereniging te gaan. Maar niet alleen voor kinderen is het om meerdere redenen belangrijk om te sporten, ook op latere leeftijd blijft voldoende bewegen erg belangrijk. Voor zowel de fysieke als mentale gesteldheid kan sporten veel betekenen. Het helpt je een goede conditie te behouden en je lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet.

SC Hercules Zaandam

Hou je gezondheid op pijl!

Daarom heeft Hercules een fitnessgroep voor een ieder die zijn of haar gezondheid op peil wil houden. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt opbouwen of gewoon wilt sporten omdat het je ontspant; het kan allemaal in de gezellige fitnessgroep van Hercules.

Fitness staat onder leiding van professionele sportinstructeurs en wordt elke woensdagochtend gegeven van 09.30 uur tot 10.30 uur op één van de kunstgrasvelden of in onze sporthal.

Na afloop drinken we gezellig met elkaar altijd een kopje koffie of thee.

Ook meedoen?

Het lidmaatschap bedraagt 15 euro per maand.

Belangstelling: vul het inschrijfformulier in of kom gewoon langs op woensdagmorgen. Dan kunt u meteen gratis een keer meedoen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Peter van de Werff door een mailtje te sturen naar: p.vandewerff@planet.nl 

Onze sponsoren

Comments are closed.